sadsad x
asdasd
KVKK Hakkında Bilgilendirme
Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:

- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;

- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;

- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.

Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;

• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;

• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;

• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;

• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;

• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;

• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:

• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz. Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

KVKK Hakkında Bilgilendirme
Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:

- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;

- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;

- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.

Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;

• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;

• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;

• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;

• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;

• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;

• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:

• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz. Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

KVKK Hakkında Bilgilendirme
Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:

- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;

- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;

- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.

Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;

• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;

• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;

• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;

• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;

• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;

• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:

• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz. Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

KVKK Hakkında Bilgilendirme
Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:

- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;

- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;

- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir.

Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz.

Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;

• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;

• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;

• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;

• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;

• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;

• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;

• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;

• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:

• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz. Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.