GİZLİLİK VE GÜVENLİK


Gizlilik Bildirimi 

Xint.com.tr ( Melek Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti.) müşterilerinin gizlilik haklarına çok büyük önem vermektedir. Aşağıdaki maddelerde sitemizde toplanan müşteri bilgilerinin neler olduğu, hangi amaçlar için toplandığı, hangi şekillerde kullanıldığı, bu bilgileri nasıl değiştirebileceğiniz ve sizinle yapılan iletişim konusundaki tercihleriniz gibi konularda bilgi verilmiştir. Bu siteye erişiminiz bu gizlilik bildiriminde tanımlanan, bilgi toplama ve kullanma uygulamalarını kabul ediyor olduğunuzu gösterir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Xint ’ten gönderilen maillerin alt kısmında bulunan "Kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” linkine tıklayarak günlük mail gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

 Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:
- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;
- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;
- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir. 
Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz. 
Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;
• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;
• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;
• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;
• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;
• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;
• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:
• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?


6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılabilecek Değişiklikler

Bu gizlilik bildirimini zaman zaman güncelleştirebiliriz. Bunu yaparken gizlilik bildiriminin üst bölümünde yer alan "son güncelleştirme tarihi" kısmını da değiştiririz. Topladığımız kişisel bilgileri korumak için hangi yöntemlerden yararlandığımız konusunda bilgi sahibi olmak için bu gizlilik bildirimini düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi öneririz. Hizmeti sürekli şekilde kullanmanız bu gizlilik bildirimini ve yapılabilecek güncelleştirmeleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Güvenlik Bildirimi

Xint.com.tr erişim şifresi gibi bilgilerin sizin tarafınızdan belirlenmesine olanak sağlar. Erişim şifresinin unutulması durumunda kayıt olurken vermiş olduğunuz e-posta adresine yeni üretilen bir şifre gönderilir.

Çerez (Cookie) Politikası

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından oluşturulan dosyalardır. Çerezler, site tercihleriniz veya profil bilgileriniz gibi göz atma bilgilerini depolar. Çerezler, Siteyi ziyaret ettiğinizde, internet tarayıcınız tarafından yüklenir ve Site’ ye girmiş olduğunuz cihazda saklanır. Çerezler ziyaretiniz sırasında yapacağınız taramaları kolaylaştırmak ve Siteyi kullanıcı dostu kılmak için gereklidirler ve cihazınıza herhangi bir zarar vermezler.
Koton, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, Site'nin içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; Site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya Site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi izlemektedir. Koton, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda Site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Gizlilik ve Çerez Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dâhilinde kalacaktır.
Koton, çerezleri ayrıca; arama motorlarını, Siteyi ve/veya Koton'un reklam verdiği web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek amacıyla kullanabilir. Koton bu reklamları sunarken, Koton’un sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. Siteyi ziyaretleri sırasındaki kullanıcıların deneyimini iyileştirmek amacıyla tarafımızdan talep edilen hizmetleri sunmak için harici kuruluşlar tarafından kullanılan ve yönetilen ve "üçüncü taraf çerezleri" hariç Site’ de çerezlerde depolanan bilgiler özel olarak yalnızca Koton tarafımızdan kullanılırlar. Bu "üçüncü taraf çerezleri" nin ana kullanım amaçları erişim istatistikleri elde etmek ve gerçekleştirilen ödeme işlemlerinin güvenliğini garanti etmektir.
Şifreniz veya kredi ya da banka kart bilgileriniz gibi hassas nitelikteki bilgileri kullandığımız çerezlerde depolamamaktayız.
Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler hakkında bilgi, Site’ ye ilk defa giriş yaptığınızda pop-up ekran ile verilecektir.
Yukarıda belirtilen sınırlamaları göz önünde bulundurarak Site’ de çerez kullanımını önlemeyi tercih ederseniz öncelikle tarayıcınızdaki çerez kullanım özelliğini devre dışı bırakmanız sonra da bu Site ile ilişkilendirilen kaydedilmiş çerezleri silmeniz gerekecektir. Çerez kullanımını önleme seçeneğini dilediğiniz herhangi bir anda kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, çerezleri önlemeniz, Site’ de sunulan birtakım hizmetlerden faydalanamama gibi sonuçlar doğurabilecektir.

GİZLİLİK VE GÜVENLİK


Gizlilik Bildirimi 

Xint.com.tr ( Melek Tekstil San ve Tic. Ltd. Şti.) müşterilerinin gizlilik haklarına çok büyük önem vermektedir. Aşağıdaki maddelerde sitemizde toplanan müşteri bilgilerinin neler olduğu, hangi amaçlar için toplandığı, hangi şekillerde kullanıldığı, bu bilgileri nasıl değiştirebileceğiniz ve sizinle yapılan iletişim konusundaki tercihleriniz gibi konularda bilgi verilmiştir. Bu siteye erişiminiz bu gizlilik bildiriminde tanımlanan, bilgi toplama ve kullanma uygulamalarını kabul ediyor olduğunuzu gösterir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece Müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece Müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Xint ’ten gönderilen maillerin alt kısmında bulunan "Kampanya duyurularından haberdar olmak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” linkine tıklayarak günlük mail gönderim listesinden kolayca çıkabilirsiniz.

Kişisel Bilgilerinizin Toplanması

 Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, unvanınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, kişisel ilgi alanlarınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler, site ziyaret sıklığı ve zamanları, sipariş verilme zamanları ve sipariş anındaki IP adresi, iletişim formunun kullanımı, ziyaret edilen ürün sayfalarının ve sipariş verilen ürünlerin istatistikleri, sitede bulunduğunuz sırada eriştiğiniz sayfalar ve sitemize doğrudan bağlanmanızı sağlayan web sitesinin internet adresi gibi bir takım bilgiler olabilir. Bu bilgiler sitenin iyileştirilmesi, eğilimlerin analiz edilmesi ve sitenin yönetilmesi için kullanılır. Servislerimizden bazıları, istenen bir hizmeti sağlamak için donanım ve yazılımınızla ilgili bilgiler toplar.

Kişisel Bilgilerinizin Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, Siparişlerin tamamlanması ve ilgili iletişimin sağlanması, ürünler, servisler, kampanyalar ve promosyonlarla ilgili bilgi vermek, müşterilerimizin alışveriş tercihlerini daha iyi anlamak, trend ve istatistiksel analizler yapmak, sitenin güvenliğinin güçlendirilmesi için kullanılır. Xint.com.tr bu kullanımları desteklemek üzere, müşterilerine daha etkili hizmet sunmak, siteyi ve diğer ilgili ürünlerini veya hizmetlerini iyileştirmek ve aynı bilgileri tekrar tekrar girme gereğini ortadan kaldırarak sitenin kullanımını daha kolay hale getirmek veya siteyi özel tercihlerinize ve ilgi alanlarınıza göre özelleştirmek ile istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri sınıflandırma çalışmaları için ilgili hukuki düzenlemelere uygun bir şekilde kullanılabilir.

Xint.com.tr kişisel bilgilerinizi;

- Yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde:
- Xint.com.tr' de siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak;
- Xint.com.tr haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak;
- Xint.com.tr çalışanlarının veya aracılarının, Xint.com.tr ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna iyi niyetle kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir, ilgili devlet mercileri ile paylaşabilir. Bu durumların dışında, bilgileriniz herhangi bir şekilde 3. kişi ve tüzel kişilerle paylaşılmayacaktır.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Xint.com.tr müşterilerinin bilgilerinin güvenliğini korumayı ilke edinerek, bunu sağlamak adına en ileri teknoloji ile çalışmaktadır. Güvenliği sağlamak amacıyla güvenli ortamlarda elektronik, fiziksel ve yöntemsel önlemler alınmıştır. Sağladığınız bilgileri kontrol altındaki tesislerde bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Sitemiz üzerinden alınan bilgiler SSL( secure socket layer) olarak adlandırılan ve güvenli bilgi aktarımı sağlayan teknoloji ile taşınır. Ürün bedelini ödemek için kredi kartı kullandığınızda, kredi kartınızın numarasını, kredi kartınızın son kullanma tarihini, CVV2 kodunu ve benzer bilgilerin bankalar ile paylaşılması kabul etmiş olursunuz. Bununla birlikte, sipariş oluşturma esnasında kullanılan kredi kartı ve/veya banka kartı bilgileri hiçbir şekilde sistemlerimizde saklanmamaktadır. Kullanılan Kredi kartları özel şifreleme yöntemleri ile şifrelenerek ilgili bankaya iletilir. 
Xint, sonlandırılan üyelik hesabına ait her türlü kaydı anonimleştirmek şartıyla saklamakta serbesttir. Veriler, anonimleştirildiklerinde bir kişiyi belirleyici olma özelliğini yitirmektedir ve bu anlamda kişisel veri olarak değerlendirilmemektedir. Üye anonim hale getirilmiş kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunamaz. 
Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi sunmak amacıyla işbirliği yaptığımız üçüncü kişilerle (kargo, gönderi, çağrı merkezi, veri tabanı vb. hizmetleri sunan şirketlerle) ve kanuni yükümlülüklerimizin gereği olarak devlet mercileri ile paylaşabiliriz. Xint, Siteyi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Xint ‘in yasalar karşısındaki yükümlülüklerin ifası amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir. Bununla birlikte, kişisel verilerinizi yukarıda sayılan faaliyetler ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacak veya üçüncü kişilerle paylaşmayacağız.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız ve Bu Haklarınızı Nasıl Kullanımı

Xint, kanuni olarak saklaması gereken Üye bilgilerini saklamakla yükümlüdür. Bununla birlikte Üyenin her zaman kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi talep etme hakları saklıdır.

Xint tarafından kişisel verilerinizin işlendiği ve Xint ’in verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde KVKK’ nın 11. maddesi gereği Namık Kemal Mahallesi 122. Sk. No:16 Esenyurt/İSTANBUL adresine yazılı başvuruda bulunarak veya eticaret@xint.com.tr adresine, kayıtlı elektronik posta (KEP) adres, güvenli elektronik imza, mobil imza ya da bizimle üyeliğiniz sırasında paylaşmış olduğunuz ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan e-posta adresini kullanmak suretiyle e-posta göndererek kişisel verilerinizin;
• herhangi bir kişisel verinizin işlenip işlenmediğini öğrenme;
• kişisel verilerinizin işlenme faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme;
• kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını öğrenme;
• kişisel verilerin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme;
• kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme;
• kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya Şirket'in söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme;
• Şirket'ten, yine Şirket tarafından yetkilendirilen ve kişisel verileri işleyen üçüncü kişilerin bu bölüm kapsamındaki haklarınıza saygı duymasını sağlamasını talep etme;
• kişisel verilerin otomatik sistemler vasıtasıyla işlenmesi sonucu ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme ve:
• kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
Üyelik ve iletişim tercihlerinizi her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Hangi Süreyle Saklanmaktadır?


6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılabilecek Değişiklikler

Bu gizlilik bildirimini zaman zaman güncelleştirebiliriz. Bunu yaparken gizlilik bildiriminin üst bölümünde yer alan "son güncelleştirme tarihi" kısmını da değiştiririz. Topladığımız kişisel bilgileri korumak için hangi yöntemlerden yararlandığımız konusunda bilgi sahibi olmak için bu gizlilik bildirimini düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi öneririz. Hizmeti sürekli şekilde kullanmanız bu gizlilik bildirimini ve yapılabilecek güncelleştirmeleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Güvenlik Bildirimi

Xint.com.tr erişim şifresi gibi bilgilerin sizin tarafınızdan belirlenmesine olanak sağlar. Erişim şifresinin unutulması durumunda kayıt olurken vermiş olduğunuz e-posta adresine yeni üretilen bir şifre gönderilir.

Çerez (Cookie) Politikası

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından oluşturulan dosyalardır. Çerezler, site tercihleriniz veya profil bilgileriniz gibi göz atma bilgilerini depolar. Çerezler, Siteyi ziyaret ettiğinizde, internet tarayıcınız tarafından yüklenir ve Site’ ye girmiş olduğunuz cihazda saklanır. Çerezler ziyaretiniz sırasında yapacağınız taramaları kolaylaştırmak ve Siteyi kullanıcı dostu kılmak için gereklidirler ve cihazınıza herhangi bir zarar vermezler.
Koton, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, Site'nin içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; Site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya Site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi izlemektedir. Koton, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda Site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Gizlilik ve Çerez Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dâhilinde kalacaktır.
Koton, çerezleri ayrıca; arama motorlarını, Siteyi ve/veya Koton'un reklam verdiği web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek amacıyla kullanabilir. Koton bu reklamları sunarken, Koton’un sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. Siteyi ziyaretleri sırasındaki kullanıcıların deneyimini iyileştirmek amacıyla tarafımızdan talep edilen hizmetleri sunmak için harici kuruluşlar tarafından kullanılan ve yönetilen ve "üçüncü taraf çerezleri" hariç Site’ de çerezlerde depolanan bilgiler özel olarak yalnızca Koton tarafımızdan kullanılırlar. Bu "üçüncü taraf çerezleri" nin ana kullanım amaçları erişim istatistikleri elde etmek ve gerçekleştirilen ödeme işlemlerinin güvenliğini garanti etmektir.
Şifreniz veya kredi ya da banka kart bilgileriniz gibi hassas nitelikteki bilgileri kullandığımız çerezlerde depolamamaktayız.
Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler hakkında bilgi, Site’ ye ilk defa giriş yaptığınızda pop-up ekran ile verilecektir.
Yukarıda belirtilen sınırlamaları göz önünde bulundurarak Site’ de çerez kullanımını önlemeyi tercih ederseniz öncelikle tarayıcınızdaki çerez kullanım özelliğini devre dışı bırakmanız sonra da bu Site ile ilişkilendirilen kaydedilmiş çerezleri silmeniz gerekecektir. Çerez kullanımını önleme seçeneğini dilediğiniz herhangi bir anda kullanabilirsiniz. Bununla birlikte, çerezleri önlemeniz, Site’ de sunulan birtakım hizmetlerden faydalanamama gibi sonuçlar doğurabilecektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.